Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αυτονόητο και μια αυτοκρατορία

Το αυτονόητο και μια αυτοκρατορία

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έπραξε το αυτονόητο και επικύρωσε τις βαθμολογίες και η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έφτασε στο 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα της.

Μια από τις αυτοκρατορίες της εποχής μας στον ελληνικό αθλητισμό, συνεχίζεται με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020, μετά τη σχετική ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. η οποία ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έπραξε το αυτονόητο και επικύρωσε τις βαθμολογίες, με δεδομένο ότι δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί στα γήπεδα η σεζόν, και ανακήρυξε πρωταθλήτρια ομάδα τον αήττητο φέτος ο Ολυμπιακό, ο οποίος πρόσθεσε το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα του τμήματος βόλεϊ Γυναικών στην τροπαιοθήκη του.

Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ κατάκτησης συνεχόμενων πρωταθλημάτων το οποίο κατείχε ο Παναθηναϊκός (μαζί με τον Ολυμπιακό μέχρι πριν λίγη ώρα) με τις κατακτήσεις από το 2005 μέχρι το 2011.

Ευτυχώς για την ιστορία του αθλήματος, επικράτησε η λογική της απόδοσης δικαιοσύνης, οι μειοψηφικές φωνές του διδύμου της παύλας πήγαν στο… βρόντο και ο Ολυμπιακός κατακτά δίκαια και πανάξια ένα πρωτάθλημα το οποίο δικαιούταν βάσει της εικόνας του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μέχρι αυτή να διακοπεί λόγω του κορονοϊου.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν μόνες πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τη διαφορά των 8 βαθμών (με ένα παιχνίδι περισσότερο) να μην ανατρέπεται από τον Α.Ο. Θήρας στις δυο αγωνιστικές που απέμεναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Με απολογισμό το απόλυτο των 20 νικών σε 20 αγώνες ο Ολυμπιακός και 57 βαθμούς καταλαμβάνει δικαιωματικά την 1η θέση και κερδίζει τον τίτλο, με τον ΑΟ Θήρας να ακολουθεί στη 2η θέση με 17 νίκες και 2 ήττες σε 19 αγώνες και 49 βαθμούς.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024