Τη στιγμή που οι ομάδες η μία μετά την άλλη επιστρέφουν σιγά σιγά στις προπονήσεις και ενώ αναμένεται η απόφαση της Ευρωλίγκα για το μέλλον της διοργάνωσης, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εξακολουθεί να είναι στη Σερβία, αλλά όχι σε καραντίνα
Ο φωτογραφικός φακός τον… συνέλαβε να συμμετέχει σε γλέντι με φίλους στο Τσάτσακ, πίνοντας μπύρες και τραγουδώντας συνθήματα της Παρτίζαν.
«Λέω με περηφάνια σε όλους ότι αγαπώ την Παρτίζαν» φαίνεται να τραγουδάει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος έχει στο πλευρό του -μεταξύ άλλων- τον Βλάντα Άντροϊτς, με τον οποίο συνεργάζεται επίσης στη Φενέρμπαχτσε.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.