Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Online Leasing αυτοκινήτου σε λίγα κλικ

Online Leasing αυτοκινήτου σε λίγα κλικ

Η εναλλακτική λύση στην αγορά οχήματος προσφέρει πολλές διαφορετικές δυνατότητες, για την εξυπηρέτηση κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία που το επιλέγει

Εργαλείο δουλειάς ή ένα μέσο που εξασφαλίζει αυτονομία στις καθημερινές σας μετακινήσεις και τα ταξίδια σας; Ό,τι και αν είναι για εσάς το αυτοκίνητό σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι η επιλογή του δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου, μέχρι την κατανάλωση και το κόστος του, κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας, μας φέρνει αντιμέτωπους με διλήμματα. Υπάρχει όμως και ένα που ως ιδιώτες τείνουμε να παρακάμπτουμε – ενώ δεν θα έπρεπε: Leasing ή αγορά αυτοκινήτου;

Συμφέρει το leasing αυτοκινήτου;

Είτε μιλάμε για επιχειρήσεις, είτε για leasing ιδιωτών, σε πολλές περιπτώσεις η μίσθωση είναι πιο συμφέρουσα από την αγορά αυτοκινήτων, καθώς:

  • Προσαρμόζεται στις ανάγκες μας. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Avis, προσφέρουν πακέτα διαμορφωμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο budget και τις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών.
  • Συχνά είναι η πιο οικονομική λύση. Οι καλύτερες προσφορές μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνουν τα «κρυφά» έξοδα του αυτοκινήτου, όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας, η μικτή ασφάλεια, τα τέλη, η συντήρηση, αλλαγή ελαστικών αλλά και έκτακτα κόστη που προκύπτουν από τη χρήση ενός αυτοκίνητο Για παράδειγμα, στην περίπτωση της Avis όλες οι προσφορές περιλαμβάνουν αυτά τα επιπλέον κόστη, ενώ τα προνόμια είναι ίδια είτε θέλει κάποιος καινούργιο αυτοκίνητο, είτε μεταχειρισμένο.
  • Ένα αυτοκίνητο δεν είναι επένδυση. Μέσα σε λίγα χρόνια, ακόμη και τα οχήματα με τις υψηλότερες προδιαγραφές χάνουν μεγάλο μέρος της αξίας τους. Χάρη στο leasing μπορούμε να έχουμε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε δύο με πέντε χρόνια, ενώ διατηρούμε και το δικαίωμα να αγοράσουμε το αυτοκίνητο στο τέλος του συμβολαίου μας, σε περίπτωση που έχουμε την τάση να… δενόμαστε συναισθηματικά.

Γιατί leasing;

Η επιλογή της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ιδιώτες. Εκτός από την ευκαιρία να εξοικονομήσουμε χρήματα, πάνω από όλα μας «ανοίγει» και ένα φάσμα δυνατοτήτων, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι οι ανάγκες μας καλύπτονται όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για παράδειγμα, έχουμε τη δυνατότητα:

Να επιλέξουμε ανάμεσα σε κορυφαίες προσφορές

Ακόμη και τα πιο πρόσφατα μοντέλα στην ελληνική αγορά μπορούν να μισθωθούν σε προνομιακές τιμές. Για παράδειγμα, στα Top Deals της Avis μπορούμε να ανακαλύψουμε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα με πλούσιο εξοπλισμό, σε κόστος που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές μας.

Να δημιουργήσουμε ένα αυτοκίνητο στα μέτρα μας

Μήπως θέλετε το νέο σας αυτοκίνητο να έχει ηλιοροφή; Αυτόματο κιβώτιο; Diesel ή μήπως υβριδικό; Μήπως απλώς έχετε βρει τον κατασκευαστή που εμπιστεύεστε; Μέσα από το site myavis.gr μπορείτε να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις. Εργαλεία όπως το on-line configurator της Avis σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε το αυτοκίνητό σας όπως ακριβώς το επιθυμείτε από το σπίτι μέσα σε ελάχιστο χρόνο, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Να επιλέξουμε ακόμη πιο ευέλικτες λύσεις

Ξέρατε ότι έχετε την επιλογή να μισθώσετε και ένα μεταχειρισμένο όχημα με όλα τα προνόμια του leasing; Το leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι μια ολοκαίνουργια υπηρεσία που προστέθηκε στη γκάμα των παροχών της Avis, επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και μοντέλων. Όλα τα προνόμια του Avis leasing διατηρούνται, ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ συμβολαίων διάρκειας 24 ή 36 μηνών.

Να μένουμε πάντα ενήμεροι

Η υπηρεσία Track Your Car της Avis μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του αιτήματός μας, να επικοινωνήσουμε με πωλητή της εταιρείας, αλλά και να καταθέσουμε ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα, εύκολα και γρήγορα. Ακόμη, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να δούμε πότε έγινε η παραγγελία στον προμηθευτή, αλλά και πότε αναμένεται να παραλάβουμε το νέο μας αυτοκίνητο, όλα σε αληθινό χρόνο.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024