Το τελευταίο περιστατικό σε λεωφορείο της γραμμής 32, είναι ενδεικτικό της έλλειψης συντήρησης στα απαρχαιωμένα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Σε τραγική κατάσταση, βρίσκονυται τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, με τους Θεσσαλονικείς να είναι σε απόγνωση.

Το τελευταίο περιστατικό σε λεωφορείο της γραμμής 32, είναι ενδεικτικό της έλλειψης συντήρησης στα απαρχαιωμένα λεωφορεία του Οργανισμού.

Οι λιγοστοί -λόγω κοροναϊού – επιβάτες, όταν μπήκαν στο λεωφορείο είδαν στο πάτωμα μια …τρύπα.

Μια γυναίκα, μάλιστα, όπως καταγγέλλεται,  δεν πρόσεξε την τρύπα και παραλίγο να πέσει, καθώς μπήκε το πόδι της μέσα.

Το περιστατικό κατήγγειλλε η ομάδα «Πρωτοβουλία Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων Για Τις Αστικές Συγκοινωνίες», με σχετική ανάρτηση της στο Facebook όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναδημοσιεύουμε μήνυμα και φωτογραφία από συμπολίτη μας που σήμερα βρέθηκε σε ένα από τα λιγοστά και τρισάθλια λεωφορεία του ΟΑΣΘ: «Λεωφορείο γραμμής 32 σήμερα το πρωί. Με αυτή την τρύπα στο δάπεδο έκανε δρομολόγιο (ευτυχώς με λίγους επιβάτες). Μια γυναίκα λίγο έλειψε να πέσει όταν το πόδι της μπήκε μέσα. Εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε ατύχημα. Το λεωφορείο ήταν πάρα πολύ παλιό και δεν φαίνεται να έχει γίνει καμία συντήρηση». Φτάνει πια ο εμπαιγμός στο λαό της Θεσσαλονίκης. Να έρθουν ΤΩΡΑ καινούργια λεωφορεία! Να αυξηθούν τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές! Ασφαλής και ανθρώπινη μετακίνηση», σημειώνεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr