Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στον δρόμο που έχει χαράξει εδώ και καιρό. Στον δρόμο μιας λογικής δικής του, ενός κόσμου δικού του. Που όσοι δεν του κάνουν τα… χατήρια, είναι απέναντί του. Που όσοι δεν υποστηρίζουν τις καραμπινάτες παρανομίες του, μπαίνουν στο στόχαστρο, διαποπεύονται, κρεμιούνται στα μανταλάκια και στοχοποιούνται όσο δεν πάει.

Ο δικαστής Βρυώνης είναι ένας απ’ αυτούς που δέχεται την επίθεση του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Ο δικέφαλος συνεχίζει την τακτική του μπούλινγκ σε τακτικούς δικαστές, οι οποίοι τήρησαν το γράμμα του νόμου και δεν τον… άλλαξαν εν μία νυκτί, όπως συνέβη με την περίπτωση του υποβιβασμού, προκειμένου να σωθεί ο δικέφαλος.

Έκανε καταγγελία στον Άρειο Πάγο και στο υπουργείο Δικαιοσύνης εναντίον του δικαστή Βρυώνη, ο οποίος ενέκρινε ως νόμιμη την παρέμβαση του Ολυμπιακού στην υπόθεση του ΠΑΟΚ.

Θα σκεφτεί κανείς, καλά έκαναν οι άνθρωποι του δικεφάλου. Τα δικαιώματά τους προσπαθούν να υπερασπιστούν. Και είναι γνωστή η… τακτική να στοχοποιούν όποιον πάει κόντρα σε αυτά. Όμως εδώ έχουμε το εξής οξύμωρο. Ο ΠΑΟΚ καταγγέλει σε Άρειο Πάγο και Υπουργείο Δικαιοσύνης τον Βρυώνη, αλλά δεν κάνει το ίδιο με τον Φιλόπουλο.

Ο τελευταίος είναι πρόερος της Εφέσεων της ΕΠΟ και έκανε κι αυτός δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του Φιλόπουλου, παρά μόνο εναντίον του Βρυώνη, με το πρόσχημα πως σε άλλη υπόθεση, της Ιεράπετρας και του Ιαλυσού Ρόδου, είχε πάρει άλλη απόφαση.

Στον ΠΑΟΚ, φυσικά, δεν θα απαντήσουν ποτέ στην εύλογη απορία γιατί καταγγέλουν τον Βρυώνη και όχι τον Φιλόπουλο. Όπως δεν έχουν απαντήσει ποτέ σε σημαντικά ερωτήματα.

Και συνεχίζουν το μπούλιγνκ προς όσους δεν τους κάνουν τα χατήρια, βάζοντας στο παιχνίδι και τον mediako στρατό του Ιβάν Σαββίδη, που δε σταματά να… χτυπάει μέσω δημοσιευμάτων ανθρώπους και να τους αφήνει στο… έλεος του οποιουδήποτε.