Παρλιάρος στο MEGA: Δύσκολη η κατάσταση για τα ζαχαροπλαστεία – Δεν ανεβάζουμε τις τιμές
Προβληματισμός επικρατεί στους επιχειρηματίες της εστίασης σχετικά με το επερχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων τους
Spotlight
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έξω από επενδυτική εταιρεία
-
Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού
-
Είναι 110 ετών και ζει μόνος του - Αυτό είναι το μυστικό του
Προβληματισμός επικρατεί στους επιχειρηματίες της εστίασης σχετικά με το επερχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων τους.
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο σεφ ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, σημείωσε πως οι καινούργιοι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων, δε θα είναι εύκολοι ούτε για τους καταναλωτές ούτε για τους καταστηματάρχες.
«Είναι λίγο δύσκολο και εμπορικά και οικονομικά. Είναι μια αλυσίδα».
Ο κ. Παρλιάρος τόνισε πως η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη το καλοκαίρι, που μέχρι πρότινος έβγαιναν μεγάλες παρέες στα μαγαζιά, ενώ από εδώ και πέρα θα επιτρέπονται λιγοστά άτομα.
«Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά από την άλλη όλες οι παραλίες είναι γεμάτες. Σαν άνθρωποι ξεχνάμε εκείνη την ώρα τη μπορεί να μας συμβεί».
Ο σεφ σημείωσε πως πολλοί επιχειρηματίες της εστίασης σκέφτονται να μην υπακούσουν στα νέα μέτρα λόγω κόστους, ενώ άλλοι θα αυξήσουν τις τιμές των υπηρεσιών τους.
«Στη δική μου περίπτωση, όπως και όλα τα ζαχαροπλαστεία, το καλοκαίρι πέφτει ο τζίρος γιατί δεν είναι η εποχή. Το θέμα είναι ότι εγώ και άλλοι συνάδελφοι δουλεύουν με πάρτι, με γάμους, με γενέθλια τα οποία δε θα γίνουν. Τιμές δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουμε».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις