Ανήμερα την Πρωτομαγιά ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας είχε απευθύνει στη γλώσσα τους, το σύνθημα: «Ζήτω η Πρωτομαγιά». Αυτός ήταν ο λόγος που ορισμένοι επιτέθηκαν στον Γραμματέα του ΚΚΕ, ο οποίος με την ευκαιρία της ομιλίας του στη Βουλή για το προσφυγικό, απάντησε σε έντονο ύφος, απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ:

«Έχετε το θράσος να εγκαλείτε το ΚΚΕ μέσα από τις φυλλάδες της παράταξής σας, όπως η ΕΣΤΙΑ και άλλες της αμαρτωλής ακροδεξιάς, γιατί –λένε- στείλαμε μήνυμα αλληλεγγύης την Πρωτομαγιά στο ΚΚ Τουρκίας και στο τέλος του μηνύματος, ο ΓΓ του Κόμματος, εγώ δηλαδή, απευθύνθηκε, όπως άλλωστε συνηθίζεται, στη γλώσσα τους με το σύνθημα ΖΗΤΩ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ κλπ.

Και τα λένε αυτά για ένα Κόμμα που διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν, που παλεύει για την ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη, που συμπαραστέκεται στην Κύπρο, παλεύει για καμία αλλαγή συνόρων καταγγέλλοντας την επιθετικότητα της τούρκικης αστικής τάξης και τόσα άλλα. Αιδώς Αργείοι»”.

Προχθές σε ανάλογο μήνυμα του ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την 72η επέτειο της ΝΑΓΚΜΠΑ (καταστροφή στα ελληνικά) των Παλαιστινίων απευθύνθηκε στους Παλαιστινίους λέγοντας “Λευτεριά στην Παλαιστίνη” στα αραβικά. Φαντάζομαι να μην εμφανιστεί κανείς φιλοισραηλινός να πει κάτι γιατί θα τα ακούσει κι αυτός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο