Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Χαμός στη Λεμεσό για τις συλλήψεις για ηλιοθεραπεία - Τι λέει η αστυνομία

Κοροναϊός : Χαμός στη Λεμεσό για τις συλλήψεις για ηλιοθεραπεία – Τι λέει η αστυνομία

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε παραλία της Λεμεσού.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε παραλία της Λεμεσού για παραβίαση των διαταγμάτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Στις εικόνες διακρίνονται μέλη της Αστυνομίας και της ποδηλατικής αστυνομίας να προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες σε πολίτες που βρίσκονται στο έδαφος και να οδηγούνται σε περιπολικό όχημα που έσπευσε στην περιοχή.

Τι λέει η αστυνομία

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε στόχος της Αστυνομίας το Σαββατοκυριακο δεν ήταν οι καταγγελίες πολιτών, γ΄αυτό το λόγο οι καταγγελίες ήταν συνολικά 91 στις παραλίες.

«Οι οδηγίες που είχαν τα μέλη ήταν να προχωρούν σε καταγγελίες που ήταν κατάφορες οι αμέλειες ή που δεν συμμορφώνονται με τις παροτρύνσεις των αστυνομικών. Τα πρόσωπα αυτά προσπάθησαν να αποτρέψουν τους αστυνομικούς με βία και ασκήθηκε ανάλογη βία, καθηκόντως έγιναν τα γεγονότα », είπε, στο sigmalive.

Το επεισοδιακό μπανιο

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου, αστυνομικοί προσέγγισαν δύο άτομα, που φέρεται να παραβίαζαν το περί λοιμοκάθαρσης Διάταγμα και κάθονταν σε παραλία. Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο άνδρες 31 και 39 ετών μπήκαν στο νερό και αρνούνταν να βγουν έξω για να τους ασκηθεί έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού, τρίτο πρόσωπο ηλικίας 23 χρονών, o οποίος, οπως ισχυρίζεται η αστυνομία, ηταν υπό την επήρεια αλκοόλης, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του γιατί ο αστυνομικός που του τα ζήτησε δεν έφερε μάσκα και γάντια και όπως ισχυρίζεται η αστυνομία επιτέθηκε βρίζοντας και σπρώχνοντας τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για το αυτόφωτο αδίκημα της δημόσιας μέθης και της επίθεσης κατά των αρχών ενώ στη συνέχεια προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψης του.

Το θέμα δεν τελείωσε εκεί ωστόσο αφού και τέταρτο άτομο ηλικίας 44 χρονών , ο οποίος βιντεογραφούσε το περιστατικό, προσέγγισε τους αστυνομικούς , οπως ισχυρίζεται η αστυνομία, και τους έσπρωξε ενώ τους κάλεσε να αποχωρήσουν.

Και τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024