Η αστρολόγος Άση Μπήλιου παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Η Σελήνη στον Κριό

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα γίνονται με περισσότερη άνεση, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις εξάρσεις και τις εσωτερικές τους τάσεις, αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να υπάρξει στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν εντάσεις ή εκνευρισμοί.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα οικονομικά ρίσκα θα πρέπει να είναι μελετημένα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές αποφάσεις. Σε ζητήματα οικογενειακά ή αισθηματικά δεν αποκλείεται κάποιοι να επιχειρήσουν να διαφοροποιήσουν το κατεστημένο τους.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους είναι μία θετική όψη που φέρνει ανοίγματα στην επικοινωνία. Οι προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, τα χαρακτηριστικά θα είναι εσωστρέφεια, εκφραστικότητα και σαφήνεια. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα κυλήσουν δημιουργικά, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις.

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Παρθένος

Λέων

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr