Για κάθε ζώδιο η κορύφωση της ερωτικής επαφής έρχεται με διαφορετικούς τρόπους.

Το ζώδιο και ο αστρολογικός του/της χάρτης δείχνει πολλά για τον τρόπο που μπορεί να τον/την φέρεις σε ερωτική έκσταση.

Κριός

Το φλογερό αυτό ζώδιο αγαπά να είναι στο κέντρο της δράσης. Του αρέσει να ανεβάζει τη θερμοκρασία μπροστά από έναν καθρέπτη και ο καλύτερος τρόπος για να έρθουν σε οργασμό είναι να βλέπουν και τον εαυτό τους.

Ταύρος

Το αργά και σταθερά είναι η φιλοσοφία αυτού του ζωδίου. Δεν θέλει να διάζεται ενώ προτιμά να πειραματίζεται με τον παρατεταμένο οργασμό που θα οδηγήσει στον μεγάλο τερματισμό.

Δίδυμος

Ως ζώδιο της επικοινωνίας αρέσκεται σε αυτό. Το έχει με τις λέξεις και ξέρει να τις χρησιμοποιεί και στον ερωτικό κομμάτι και μπορεί να έρθει σε κορύφωση με ένα πρόστυχο “σενάριο”.

Καρκίνος

Το ονειροπόλο αυτό ζώδιο αγαπά την άνεση και το δέσιμο. Του αρέσει η επαφή κατά τη διάρκεια και θέλουν να κορυφώνουν κάνοντας αγκαλιές και λέγοντας ερωτόλογα με τον παρτενέρ τους.

Λέων

Είναι το ζώδιο που αγαπά να βρίσκεται στα φώτα. Ηγετικό από τη φύση του, προτιμά να αφήσει τον σύντροφό να κάνει όλη τη δουλειά. Ο καλύτερος τρόπος για να έρθει σε οργασμό είναι να του κάνει ο άλλος στοματικό ή αλλιώς να είναι όλη η προσοχή πάνω του.

Παρθένος

Ο σκληρά εργαζόμενος Παρθένος έχει πρόγραμμα. Ξέρει να πως δουλεύει το σώμα του και θέλει να γίνεται σωστά. Ως ζώδιο της γης του αρέσει να βρίσκεται σε επαφή με τον εαυτό τους και δεν το νοιάζει να λερώσει τα χέρια του.

Ζυγός

Γεμίζει με την ενέργεια των άλλων ως κοινωνικό ζώδιο. Ένας Ζυγός θέλει να ξέρει ότι ο παρτενέρ του νιώθει καλά και προτιμά να βιώνει τον οργασμό την ίδια στιγμή με τον άλλον.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο αγαπά την πρόκληση στην κρεβατοκάμαρα. Βουτά το πόδι του σε kinky νερά και έρχεται σε οργασμό είτε με μάτια δεμένα είτε δεμένο συναινετικά.

Τοξότης

Το ζώδιο που αναζητά την περιπέτεια. Δεν του αρέσει η ρουτίνα και προτιμά να κορυφώνει με νέες κινήσεις ή σε διαφορετικό σημείο μέσα στο σπίτι.

Αιγόκερως

Δεν είναι ότι δεν του αρέσει να κορυφώνει αλλά ο Αιγόκερως δεν μπορεί να χαλαρώσει μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο παρτενέρ του περνάει καλά. Αυτό το ζώδιο της γης έρχεται σε οργασμό μετά την κορύφωση του άλλου.

Υδροχόος

Το δημιουργικό αυτό ζώδιο θεωρεί σημαντικό για να μπορεί να είναι “ζωηρό” με τον παρτενέρ του να υπάρχει οικειότητα και δέσιμο. Ο Υδροχόος κορυφώνει μετά από πολλά προκαταρκτικά και ξεκινώντας με αγγίγματα και φιλιά.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δεν κάνει σεξ, κάνει έρωτα -ακόμα κι όταν πρόκειται για one night stand. Το βαθιά ρομαντικό και ποιητικό αυτό ζώδιο έρχεται σε οργασμό κρατώντας έντονη οπτική επαφή με τον παρτενέρ του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr