Τα παρακάτω ζώδια που χρειάζονται στοργή στη σχέση τους, η φυσική επαφή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους με τους οποίους επικοινωνούν και λαμβάνουν αγάπη από τον σύντροφό τους.

Ποια όμως είναι αυτά τα 3 ζώδια, σύμφωνα με την Rachel Shatto του Elite Daily;

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο στοργικό ζώδιο στο ζωδιακό χάρτη. Ο κυβερνών πλανήτης του είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται με την αγάπη, οπότε αυτό το ζώδιο δεν ντρέπεται να δείξει πόσο νοιάζεται να αγκαλιάσει το άτομο που αγαπάει. Ο Ταύρος είναι επίσης πολύ αισθησιακός και, ως ζώδιο της γης, ανησυχεί πολύ περισσότερο για το τι μπορεί να δει, να δοκιμάσει, να ακούσει και (πάνω απ ‘όλα) να αγγίξει, από ότι για τις πιο θεωρητικές ή πνευματικές αναζητήσεις. Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι η μεγαλύτερη έκφραση αγάπης σε αυτό το ζώδιο θα ήταν φυσική. Αγαπά να αγγίζει και να τον αγγίζουν σε αντάλλαγμα, οπότε αυτό το ζώδιο δεν το ενοχλούν οι πολλές αγκαλιές.

Καρκίνος

Μόλις ξεπεράσεις τα προστατευτικά του τείχη, ο Καρκίνος είναι μια πηγή από βαθιά συναισθήματα. Αγαπά με όλο του το είναι, κάτι που είναι όμορφο, αλλά επίσης σημαίνει ότι η καρδιά του Καρκίνου είναι πολύ ευάλωτη. Φυσικά, όταν η καρδιά σου είναι τόσο εκτεθειμένη, η καθησυχαστική άνεση του αγγίγματος του συντρόφου σου είναι το παν. Αγαπάει να νιώθει χέρια γύρω του να τον κρατούν, οπότε μην εκπλαγείς αν επιμένει πάντα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα.

Λέων

Ο Λέων είναι θερμός και γενναιόδωρος, αλλά θέλει και έναν τόνο προσοχής. Όπως μπορείς να φανταστείς, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά συνδυάζονται σε έναν λάτρη της αγκαλιάς. Ενώ ο Ταύρος και ο Καρκίνος μπορεί να κρατάνε αυτές τις στιγμές αγκαλιάς πίσω από κλειστές πόρτες, ο Λέων θεωρεί ότι οποιαδήποτε στιγμή και οποιοδήποτε μέρος είναι κατάλληλο για να εισπράξει στοργή. Περιττό να πούμε, ότι είναι μεγάλος υποστηρικτής της εκδηλωτικής αγάπης. Του αρέσει το περπάτημα χεράκι-χεράκι, το δημόσιο φιλί και η αγκαλιά επειδή αποτελούν μια φυσική εκδήλωση της λατρείας που λαμβάνουν από τον σύντροφό τους και είναι ευτυχείς να επιστρέφουν το ίδιο συναίσθημα στοργής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο