Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Καθορίζεται το ύψος του μπάτζετ

Άρης: Καθορίζεται το ύψος του μπάτζετ

Οι κρίσιμες επαγγελματικές επαφές που θα έχει τις επόμενες μέρες ο Καρυπίδης και η νέα συνάντηση με τους Χαριστέα, Ένινγκ και Τερζή.

Ο Άρης προετοιμάζεται για την επανέναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, παράλληλα όμως οι έχοντες στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχωρούν και τον σχεδιασμό της επόμενης.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες σε ότι αφορά τον καθορισμό του ύψους του μπάτζετ για τον νέο Άρη. Ο Θόδωρος Καρυπιδης αναμένεται να έχει διαδοχικές επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές.

Αν τα αποτελέσματα είναι αυτά που αναμένει ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, τότε αυτό θα λειτουργήσει θετικά και σε οτι αφορά το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Θα πρέπει φυσικά να σημειωθεί ότι όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες και ο Άρης θα χαμηλώσει το μπάτζετ του, καθώς υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων.

Με μια πρόχειρη εκτίμηση, στο ταμείο της ΠΑΕ Άρης θα είχαν μπει κοντά στα 1.500.000 ευρώ από τους εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ αλλά και τον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών του ραντεβού, ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να ταξιδέψει και πάλι στη Θεσσαλονίκη και να έχει νέα συνάντηση με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα, τον προπονητή, Μιχαελ Ένινγκ και τον στενό συνεργάτη του, Απόστολο Τερζή.

Στην συνάντηση αυτή ο διοικητικός ηγέτης του Άρη θα ανακοινώσει το ύψος του μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια θα αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν.

Ο Άγγελος Χαριστέας και τα μέλη του προπονητικού τιμ έχουν ετοιμάσει δύο πλάνα, τα οποία και έχουν καταθέσει στον Θόδωρο Καρυπιδη. Ένα αν τελικά βρεθεί λύση με το BAN που έχει επιβάλει στον Άρη η ΦΙΦΑ και ένα για την αντίθετη περίπτωση.

Ακόμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ήδη στα χέρια του τις τελικές εισηγήσεις του τεχνικού τιμ για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Αναμένεται, μάλιστα, άμεσα να γίνουν κινήσεις για την ανανέωση τους, ενώ έχουν κατατεθεί ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάσεις στους Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024