Πόση ώρα, νομίζετε, ότι απαιτείται προκειμένου να ενημερωθεί ο κεντρικός τραπεζίτης ότι ανανεώνεται η θητεία του; Μόλις 25 δευτερόλεπτα! Ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω. Και ιδού η απόδειξη: Την περασμένη Τρίτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα: «Γιάννη, σε λίγο ανακοινώνω την ανανέωση της θητείας σου».

Αυτό ήταν και τίποτα άλλο. Ενα τηλεφώνημα 25 δευτερολέπτων για μια θητεία έξι χρόνια. Τώρα μην νομίζετε ότι αποτέλεσε έκπληξη για τον κ. Στουρνάρα. Εδώ και καιρό είχε τη βεβαιότητα ότι η θητεία του θα ανανεωθεί. Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και αμέσως μετά έβγαλε και μια ανακοίνωση. Εν συνεχεία ακολούθησαν τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα: Εκατοντάδες απ΄ αυτά….
Εάν εξαιρέσω τα μέλη της κυβέρνησης που έσπευσαν να τον συγχαρούν, συγχαρητήρια τηλεφωνήματα έλαβε ο κεντρικός τραπεζίτης από Ευ. Βενιζέλο, Αντ. Σαμαρά, αλλά και από έναν (και μοναδικό) Συριζαίο: Τον πρώην υφυπουργό Δημ. Λιάκο. Ούτε καν ο «φίλος» του Ευ. Τσακαλώτος, με τον οποίο είχε επαφές στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί.

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο