Ο Άντε Τόμιτς είναι μία περίπτωση βιρτουόζου σέντερ που θα ήθελε ο κάθε προπονητής στο ρόστερ του. Κάνει πολλές δουλειές και προσφέρει λύσεις σε κάθε σημείο του παρκέ για την Μπαρτσελόνα, κι ας έχουν περάσει τα χρόνια και ας έχει βαρύνει λιγάκι.
Ο Κροάτης σέντερ των Καταλανών μίλησε στην κάμερα των «μπλαουγκράνα» και στάθηκε στην ποιότητα του φετινού της ρόστερ, τονίζοντας ότι στόχος ήταν και εξακολουθεί να είναι η κατάκτηση του τροπαίου.
Αναλυτικά:
«Είχαμε αρκετά δύσκολα χρόνια και μείναμε κάποιες φορές εκτός οκτάδας κάτι που ήταν μία καταστροφή για τον σύλλογο. Την περυσινή σεζόν η Εφές προκρίθηκε στην Βιτόρια.
Αν το δούμε από τα ονόματα και μόνο ήταν η καλύτερη Μπαρτσελόνα όλων αυτών των ετών. Κερδίσαμε κάποια ματς αλλά όχι όλα όσα περίμενε ο κόσμος και σίγουρο το σημαντικότερο που μας λείπει είναι ο τίτλος της EuroLeague».
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.