Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν είσαι και «ρουκέτα» με την… αράδα σου θα πας

Αν είσαι και «ρουκέτα» με την… αράδα σου θα πας

Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με αργούς και σταθερούς ρυθμού στο ΝΒΑ. Οι Ρόκετς ανοίγουν το προπονητικό τους κέντρο.

Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκονται σε αίθουσα αναμονής, βλέποντας από τη μια τη μεγάλη οθόνη κι ακούγοντας τον ήχο, που δίνει το σύνθημα για να περάσει ο πελάτης με τον επόμενο αριθμό, ούτε περιμένουν πώς και πώς να μειωθεί η ουρά, να έρθει η σειρά τους, αλλά μια ανυπομονησία υπάρχει. Οι Ρόκετς, λοιπόν, είναι οι επόμενοι στη σειρά, για να ανοίξουν και να περιμένουν τους παίκτες τους.

Η ομάδα του Χιούστον θα ανοίξει τις εγκαταστάσεις της για προπονήσεις. Τη Δευτέρα (18/05) είναι η σειρά τους για να δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες τους, να ξεκινήσουν προπονήσεις. Όπως ενημέρωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ, το προπονητικό κέντρο θα είναι ανοιχτό, πάντα με δεδομένο ότι υπακούει στις πολιτειακές εντολές, αναφορικά με τα πρωτόκολλα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Βεβαίως, για κανέναν αθλητή δεν είναι υποχρεωτική η επιστροφή, καθώς μετά την πανδημία ενδέχεται να υπάρξουν κι άνθρωποι, που θα το σκεφτούν και δεύτερη, και τρίτη φορά, ενδέχεται να υπάρχει φόβος, ακόμα και σε παίκτες αυτού του επιπέδου, οπότε η επάνοδος θα γίνει σταδιακά και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υπάρχουν αθλητές, που θα νιώσουν πίεση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024