Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκονται σε αίθουσα αναμονής, βλέποντας από τη μια τη μεγάλη οθόνη κι ακούγοντας τον ήχο, που δίνει το σύνθημα για να περάσει ο πελάτης με τον επόμενο αριθμό, ούτε περιμένουν πώς και πώς να μειωθεί η ουρά, να έρθει η σειρά τους, αλλά μια ανυπομονησία υπάρχει. Οι Ρόκετς, λοιπόν, είναι οι επόμενοι στη σειρά, για να ανοίξουν και να περιμένουν τους παίκτες τους.

Η ομάδα του Χιούστον θα ανοίξει τις εγκαταστάσεις της για προπονήσεις. Τη Δευτέρα (18/05) είναι η σειρά τους για να δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες τους, να ξεκινήσουν προπονήσεις. Όπως ενημέρωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ, το προπονητικό κέντρο θα είναι ανοιχτό, πάντα με δεδομένο ότι υπακούει στις πολιτειακές εντολές, αναφορικά με τα πρωτόκολλα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Βεβαίως, για κανέναν αθλητή δεν είναι υποχρεωτική η επιστροφή, καθώς μετά την πανδημία ενδέχεται να υπάρξουν κι άνθρωποι, που θα το σκεφτούν και δεύτερη, και τρίτη φορά, ενδέχεται να υπάρχει φόβος, ακόμα και σε παίκτες αυτού του επιπέδου, οπότε η επάνοδος θα γίνει σταδιακά και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υπάρχουν αθλητές, που θα νιώσουν πίεση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο