Η Ρακέλ Γιακόμπ, γυναίκα του Ζοζέ Σα, του Πορτογάλου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, «άναψε» φωτιές στο Instagram, τρελαίνοντας τους χιλιάδες ακόλουθους της.
Πιο συγκεκριμένα, η 29χρονη σύντροφος του γκολκίπερ των ερυθρόλευκων «έριξε» τα social media, καθώς ανέβασε ένα βίντεο όπου είναι ολόγυμνη στη μπανιέρα!
Η άλλοτε πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών σειρών στην Πορτογαλία, φρόντισε το τελευταίο 24ωρο να προκαλέσει… σεισμό στο διαδίκτυο, με αυτό το βίντεο!
Μάλιστα το πλέον αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν μόλις 8 μήνες γέννησε, κάτι που φυσικά δεν φαίνεται, με το μοντέλο από την Πορτογαλία να είναι καθηλωτικό.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30