Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολλανδία: Χωρίς υποβιβασμό και άνοδο κλείνει η φετινή σεζόν

Ολλανδία: Χωρίς υποβιβασμό και άνοδο κλείνει η φετινή σεζόν

Το Κεντρικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των Ντε Γράαφ και Καμπούρ για άνοδό τους στην Eredivisie, μετά την διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού

Οριστικό: Χωρίς υποβιβασμό από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και χωρίς άνοδο από τη Eerste Divisie στην Eredivisie θα ολοκληρωθούν φέτος οι δύο πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες στην Ολλανδία, όπως αποφάσισε την Πέμπτη το αρμόδιο δικαστήριο στη «χώρα της τουλίπας».

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να μπει οριστικό λουκέτο στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του εγχώριου ποδοσφαίρου, λόγω του κορωνοίού, οι Ντε Γράαφ και Καμπούρ κατέθεσαν αίτημα που ζητούσαν την άνοδό τους στην Eredivisie. Ενα αίτημα, το οποίο όμως απορρίφθηκε από το Κεντρικό Δικαστήριο της χώρας, με τις δύο ομάδες να μένουν στην Eerste Divisie.

Το Κεντρικό Δικαστήριο στο σκεπτικό του αναφέρει ότι η ομοσπονδία (KNVB) ενήργησε σωστά, έχοντας την υποχρέωση να λάβει μια απόφαση κάτω από εξαιρετικά πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι οι Ντε Γράαφ και Καμπούρ έχουν δικαίωμα έφεσης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024