Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε ο συνωστισμός έξω από καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.
Σα να μην έχουν καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών και τη διακυβεύεται τόσο διεθνώς, όσο και για τη χώρα μας, πολλές γυναίκες και άνδρες στη Θεσσαλονίκη, έσπευσαν χθες αργά το βράδυ σε νυχτερινά καταστήματα.
Η απουσία τραπεζοκαθισμάτων στα καταστήματα εστίασης που είναι ανοιχτά ως «take away» φαίνεται πως δεν εμπόδισε τον συνωστισμό.
Μαγαζιά της παραλιακής προμήθευαν ποτά «take away» κι έτσι, πολύς κόσμος συνωστίστηκε, αρχικά για να πάρει το ποτό του και στη συνέχεια, δημιουργήθηκε μεγάλος συνωστισμός τόσο έξω από τα καταστήματα όσο και στην παραλία, με τον κόσμο να κυκλοφορεί συγκεντρωμένος.
Χρειάστηκε ολόκληρη επέμβαση της Αστυνομίας για να απομακρύνει τους νεαρούς και τις νεαρές.
Δεν δημιουργήθηκαν εντάσεις, και αρκετή ώρα μετά τις 12:00, το πλήθος… διασκεδαστών διαλύθηκε.
Οι συστάσεις Χαρδαλιά
Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι το take away αφορά αποκλειστικά την πώληση ροφημάτων καφέ και δεν μπορεί «με την επίφαση του take away να σερβίσουν ποτά, χωρίς αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής