
Παρουσιαστής του CBS αποκοιμήθηκε on air
Τι κι α ο οικοδεσπότης του τηλεοπτικής εκπομπής του CBS «This Morning», Τόνι Ντοκουπίλ υποστηρίζει πως κοίταζε το τάμπλετ, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν άλλη γνώμη.
Κοιμήθηκε ή απλά κοίταζε το tablet του;
Τι κι α ο οικοδεσπότης του τηλεοπτικής εκπομπής του CBS «This Morning», Τόνι Ντοκουπίλ υποστηρίζει το δεύτερο, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν άλλη γνώμη.
Ειδικότερα, ο Αμερικανός παρουσιαστής, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι τον πήρε ο ύπνος ενώ η εκπομπή του ήταν σε εξέλιξη προβάλλοντας το επιχείρημα ότι απλά «διάβαζε» κάτι στο iPad που κρατούσε.
Ο ίδιος πάντως, αφότου τελείωσε η εκπομπή του έγραψε στα social media: «Χα! Αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι μου στέλνουν μηνύματα στο Twitter για τον ύπνο… Διάβαζα το Ipad που είχαν στην αγκαλιά μου και ξαφνικά βγήκα και πάλι στον αέρα!».
Ha! I was wondering why people were tweeting at me about naps. I was reading the ipad on my lap and then suddenly we were back! https://t.co/urxxELHGR2
— Tony Dokoupil (@tonydokoupil) May 12, 2020
Πάντως δεν ήταν λίγοι στα socila media που θεωρούν πως έγινε αυτό ακριβώς που νομίζουμε όλοι και πως ο παρουσιαστής βρήκε απλά μία καλή δικαιολογία.
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ

