
Κοροναϊός : Πυρκαγιά σε νοσοκομείο αναφοράς στη Ρωσία – Πέντε ασθενείς νεκροί
Το νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 150 άτομα, εκκενώθηκε.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε νοσοκομείο για ασθενείς με κοροναϊό στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.
Το νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 150 άτομα, εκκενώθηκε.
Οπως αναφέρει το RT, βάσει των πρώτων πληροφοριών, τα θύματα νοσηλεύονταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St. George City.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για την πυρκαγιά περίπου στις 6:30 π.μ. τοπική ώρα,καθώς πυκνοί καπνοί έβγαιναν από τον έκτο όροφο του κτηρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά ξέσπασε από δυσλειτουργία στον ηλεκτρικό εξοπλισμό, πιθανώς βραχυκύκλωμα. Η φωτιά έχει ήδη περιοριστεί. Τα αίτιά της διερευνώνται.
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής
- Τενίστας δέχθηκε ποινή που του κόστισε το ματς και τα… διέλυσε όλα (vid)
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Θεσμική εκτροπή αν επικαλεστεί η κυβέρνηση το άρθρο 144 για να μην συσταθεί εξεταστική
- Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πώς θα κάνετε αίτηση
- Εκατοστά γενέθλια για τον Ντέιβιντ Ατένμπορο, τον παρουσιαστή που έγινε «φωνή της φύσης»

