Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Στην ομάδα της δεκαετίας ο Βασίλης Σπανούλης

Euroleague : Στην ομάδα της δεκαετίας ο Βασίλης Σπανούλης

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, Βασίλης Σπανούλης, δε θα μπορούσε να λείπει από την ομάδα της δεκαετίας, με τον ίδιο να δηλώνει ευλογημένος για τα όσα έζησε με τον Ολυμπιακό και τον οδήγησαν σε αυτήν τη διάκριση

Ήταν δίκαιο, ήταν αυτονόητο κι έγινε πράξη.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο άνθρωπος που είναι συνυφασμένος με την Euroleague, πήρε θέση στην ομάδα της δεκαετίας για τη διοργάνωση.

Ο Kill Bill, που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού και τον οδήγησε στο επικό back to back (2012-13), βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, και από σήμερα έχει θέση δίπλα στους καλύτερους για την περίοδο 2010-20.

Ο βασιλιάς στο θρόνο του λοιπόν, με τον ίδιον τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να δηλώνει ευλογημένος που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε άπαντες, από τους προέδρους μέχρι και τον τελευταίο οπαδό, για τα όσα βίωσαν εκείνος και η ομάδα αυτά τα χρόνια.

Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Σπανούλης βρίσκει ακόμη δύο Έλληνες, αφού οι Διαμαντίδης και Πρίντεζης είχαν ήδη πάρει θέση.

Οι υπόλοιποι επτά είναι οι εξής: Χάινς, Ναβάρο, Ντόντσιτς, Ντε Κολό, Τεόντοσιτς, Γιουλ και Μπογκντάνοβιτς.

«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν γι’ αυτήν την ομάδα κι ευχαριστώ επίσης τους προέδρους, που με εμπιστεύτηκαν απόλυτα όλα αυτά τα χρόνια, τους φιλάθλους, που με αγαπούν, τους συμπαίκτες μου, που ήταν εκεί για μένα σε ένα ομαδικό άθλημα, τους προπονητές μου, το επιτελείο τους, τους γιατρούς, όσους ήταν στα γραφεία κι όλους όσοι έκαναν τη δουλειά μου ευκολότερη. Είμαι πολύ τυχερός κι ευλογημένος που βρέθηκα στον Ολυμπιακό κι είχαμε ανθρώπους δίπλα μας σε εύκολες και δύσκολες στιγμές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024