Το Γαλλικό Όπεν, το οποίο μετατέθηκε από το Μάιο στο Σεπτέμβριο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς θεατές, όπως ανέφεραν οι διοργανωτές του Grand Slam.

To Roland Garros είχε προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από τις 24 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου, πριν η γαλλική ομοσπονδία τένις (FFT) το μεταθέσει για το χρονικό διάστημα από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, σε μια προσπάθεια να διασώσει το τουρνουά.

Την περασμένη εβδομάδα η FFT δήλωσε ότι όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το φετινό Γαλλικό Όπεν θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν αντί να μεταφερθούν.

«Το τουρνουά χωρίς φιλάθλους θα επέτρεπε σε ένα μέρος της οικονομικής πλευράς του να συνεχιστεί, όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα και οι συνεργασίες. Δεν πρέπει να είναι κάτι που να μη ληφθεί υπόψη» δήλωσε ο πρόεδρος της FFT, Μπερνάρ Τζουντιτσέλι, στη γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche.

«Δεν αποκλείουμε καμία επιλογή».

Η σεζόν του τένις ανακόπηκε στις αρχές Μαρτίου λόγω της πανδημίας και η διακοπή θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας