
Ολυμπιακός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ
Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς και γυμνάστηκαν χωρισμένοι σε τρία γκρουπ.
Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη επέστρεψαν την Δευτέρα (11/5) οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους Ερυθρόλευκους ο Πέδρο Μαρτίνς.
Οι Πειραιώτες πήγαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και γυμνάστηκαν σε τρία γκρουπ, τηρώντας πιστά τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Τρίτη, με τους Ερυθρόλευκους να ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές και να προετοιμάζονται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ανυπομονούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ματιέ Βαλμπουενά να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όπως επίσης και το Κύπελλο, με την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού να έχει στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»
- Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας


