
Ολυμπιακός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ
Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς και γυμνάστηκαν χωρισμένοι σε τρία γκρουπ.
Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη επέστρεψαν την Δευτέρα (11/5) οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους Ερυθρόλευκους ο Πέδρο Μαρτίνς.
Οι Πειραιώτες πήγαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και γυμνάστηκαν σε τρία γκρουπ, τηρώντας πιστά τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Τρίτη, με τους Ερυθρόλευκους να ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές και να προετοιμάζονται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ανυπομονούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ματιέ Βαλμπουενά να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όπως επίσης και το Κύπελλο, με την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού να έχει στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.
- Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών σχολιάζουν στο in, την πρόταση του αντιεισαγγελέα για παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη
- Ο Ράιαν Ρέινολντς σχεδιάζει μια νέα ταινία για τον Deadpool
- Πόσο ισχυρό είναι το ελληνικό διαβατήριο – Ποια «νικάει»
- Ζαχαρίας Κεσσές: Κρούει τον κώδωνα για διορθώσεις στο νομοσχέδιο για τις αγωγές Slapp – Οι «παγίδες»
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Aνατροπή για τον δικέφαλο, ο Ζαφείρης κάνει το 2-1! (vid)
- Σταύρος Γεωργίου: Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε τον 28χρονο να βγαίνει από το γραφείο του δικηγόρου μετά τη δολοφονία



