Σακελλαροπούλου : Δήλωσε βέβαιη για την επίτευξη των στόχων της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχτηκε νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενόψει της ανάληψης από την Ελλάδα της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης στις 15 Μαΐου
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχτηκε νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενόψει της ανάληψης από την Ελλάδα της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης στις 15 Μαΐου.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ατζέντα της ελληνικής Προεδρίας, όπου δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη βεβαιότητά της για την επιτυχία των στόχων της ελληνικής Προεδρίας.
Η Ελλάδα αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου από τις 15 Μαΐου 2020 και για έξι μήνες, έως τις 18 Νοεμβρίου 2020.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




























![Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_6260173253972266909_x-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442