Το πρωτάθλημα του Ισραήλ σιγά σιγά θα επιστρέψει στην… κανονικότητά του και οι ομάδες περιμένουν αναγκαστικά την επανέναρξη της σεζόν.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην Winner League μόνο τους Σκότι Ουίλμπεκιν και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι μάλιστα έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους.
Σύμφωνα με την Walla, στην ομάδα του λαού περιμένουν κανονικά την επιστροφή των δύο παικτών για να ενσωματωθούν στην ομάδα και να τεθούν στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την επανέναρξη της σεζόν στο ισραηλινό πρωτάθλημα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.