Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης: Τα σενάρια πρόωρων εκλογών πηγάζουν από το Μαξίμου

Χρηστίδης: Τα σενάρια πρόωρων εκλογών πηγάζουν από το Μαξίμου

«Τα σενάρια των εκλογών πηγάζουν από το Μέγαρο Μαξίμου» είπε ο Π. Χρηστίδης τονίζοντας ότι «αν η ΝΔ έχει πάρει απόφαση ότι, με τον κόσμο να φορά μάσκες και γάντια και με αντισηπτικά στα παραβάν, πρέπει να πάει σε εκλογές επειδή με αυτές τις συνθήκες ενισχύεται η λογοδοσία και η δημοκρατία, θα κριθεί από αυτή της την αντίληψη. Αν λοιπόν, τις προκαλέσουν, θα μείνουν στην ιστορία»

«Τα σενάρια των εκλογών πηγάζουν από το Μέγαρο Μαξίμου. Αν η ΝΔ έχει πάρει απόφαση ότι, με τον κόσμο να φορά μάσκες και γάντια και με αντισηπτικά στα παραβάν, πρέπει να πάει σε εκλογές επειδή με αυτές τις συνθήκες ενισχύεται η λογοδοσία και η δημοκρατία, θα κριθεί από αυτή της την αντίληψη. Αν λοιπόν, τις προκαλέσουν, θα μείνουν στην ιστορία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΛΑΛ.

Προέχει η αντιμετώπιση της κρίσης και όχι οι εκλογές

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Χρηστίδης εκφράζοντας την απορριπτική διάθεση του ΚΙΝΑΛ στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε ότι το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν ανάγκες για να αντιμετωπιστεί η τεράστια οικονομική κρίση που έρχεται.

«Αν για τον κ. Μητσοτάκη η απάντηση σε αυτό είναι οι εκλογές ας κάνει εκλογές και θα κριθεί από τους πολίτες και τώρα και στην συνέχεια. Βλέπουμε μια σειρά υπουργών οι οποίοι δίνουν δεκάδες συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια της μέρας και όταν έρχεται η ώρα να δούμε το τι αποτέλεσμα έχουν στα υπουργεία τους βλέπουμε ότι είναι πολύ πίσω και αυτό στερεί στους Έλληνες ευκαιρίες και δυνατότητες.

Η ουσία του ζητήματος είναι ότι από μέρους της κυβέρνησης χρειάζεται περισσότερη πολιτική και πράξη και λιγότερα λόγια και επικοινωνία» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ

Όχι κάμερες στα σχολικά μαθήματα

Για την επαναλειτουργία των σχολείων ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha ανέφερε ότι η κυβέρνηση αυτό το οποίο οφείλει να κάνει είναι να δώσει στις σχολικές επιτροπές όλης της χώρας, τις δυνατότητες να προστατεύσουν τα παιδιά σύμφωνα με τις συγκεκριμένες οδηγίες των ειδικών.

Πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής η υπερπροσπάθεια η οποία γίνεται έχει να κάνει μόνο με τους πόρους, τους οποίους διαθέτει η ίδια η αυτοδιοίκηση».

Το ΚΙΝΑΛ καταψήφισε την τροπολογία Κεραμέως

Για τη χρήση καμερών για τη μετάδοση των μαθημάτων ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι δεν είναι κατά τη διάρκεια του μαθήματος χρήσιμες, κι εξήγησε γιατί δεν ψήφισε το Κίνημα Αλλαγής τη σχετική τροπολογία.

«Όλοι πιστεύουμε στην τεχνολογική εξέλιξη και στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση και σε αυτό το πλαίσιο πρέπει και η Ευρώπη και ο κόσμος να κινηθούν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα καταστρέψουμε και την παιδαγωγική διαδικασία, σε κανονικές συνθήκες, η οποία πρέπει να γίνεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους.

Υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αναπτύξει τη σχέση ο δάσκαλος με το μαθητή και τι σημαίνει αυτό. Επομένως, οι κάμερες κατά τη διάρκεια του μαθήματος, δεν είναι χρήσιμες. Διαφωνούμε, γι’ αυτό και δεν ψηφίσαμε την τροπολογία της κ. Κεραμέως», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024