Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτή της μητέρας: Τα συγκινητικά «χρόνια πολλά» των ελλήνων σταρ

Γιορτή της μητέρας: Τα συγκινητικά «χρόνια πολλά» των ελλήνων σταρ

Η γιορτή της μητέρας για άλλη μια χρονιά γίνεται αφορμή για να πλημμυρίσουν τα social media με τρυφερές και συγκινητικές αναρτήσεις

Η γιορτή της μητέρας για άλλη μια χρονιά γίνεται αφορμή για να πλημμυρίσουν τα social media με τρυφερές και συγκινητικές αναρτήσεις.

Και οι έλληνες σταρ γιορτάζουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο αυτή τη μέρα δίνοντας τρυφερές ευχές στις δικές τους μαμάδες, ή μιλώντας για το θαύμα της μητρότητας.

O Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στη μητέρα του δημοσιεύοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramδύο σπάνιες φωτογραφίες τους.

«Να τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας τα συρτάρια στην εποχή της καραντίνας….. Φωτογραφίες ανεκτίμητης αξίας… Εδώ μαζί με τη μαμά μου παίζοντας ξένοιαστα στο χιόνι αλλά και δίπλα μου χαμογελαστή, φύλακας άγγελος, να με στηρίζει οπότε τη χρειάστηκα… Στα εύκολα και στα δύσκολα…. Τη θαυμάζω για την καλοσύνη, την απλότητά της αλλά και για τις αρχές που μου έδωσε…! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!!! Θα είστε για πάντα και όχι μόνο σήμερα στην καρδιά όλων μας!!!» έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην ανάρτησή του στο Instagram.

View this post on Instagram

'Να τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας τα συρτάρια στην εποχή της καραντίνας….. Φωτογραφίες ανεκτιμητης αξίας… Εδώ μαζί με τη μαμά μου παιζοντας ξένοιαστα στο χιόνι αλλά και δίπλα μου χαμογελαστή, φύλακας άγγελος, να με στηρίζει οπότε τη χρειάστηκα… Στα εύκολα και στα δύσκολα…. Τη θαυμάζω για την καλοσύνη, την απλότητά της αλλά και για τις αρχές που μου έδωσε…! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!!! Θα είστε για πάντα και όχι μόνο σήμερα στην καρδιά όλων μας!!! #familytime #mothersday #heavenmusic

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis) on

Η Σοφία Καρβέλα θέλησε να στείλει τις πιο γλυκές ευχές της στη μαμά της Άννα Βίσση, καθώς τις χωρίζουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.

View this post on Instagram

Mamma❤️Mamma #mothersday #missyou #celebration #love #you

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έδωσε τις δικές της τρυφερές στην μητέρα της μέσω social media, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας έγραψε:

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!Χρόνια πολλά και στη δική μου που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου!!Η φωτο είναι 30 χρόνια πριν,τότε που ήμασταν και οι δυο φυσικές μελαχρινές!».

H Ελένη Πετρουλάκη έχει τέσσερις διαφορετικούς λόγους για να γιορτάζει σήμερα και ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες με τις κόρες της, αναρτώντας και ένα υπέροχο μήνυμα για τις μανούλες που γιορτάζουν σήμερα.

Δείτε και το υπέροχο βίντεο που ανάρτησε παρακάτω με τις κόρες της:

View this post on Instagram

🌼Χρονια πολλά 🌼Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει τα παιδιά και όχι αυτή που τα γεννάει …. Που όσα χρονια και εάν περάσουν θα είναι πάντα εκεί διπλα τους σε όλες τις στιγμές Που σπάει το εγώ και γίνεται εμείς .. Που σε αποδέχεται για αυτό που είσαι και όχι για αυτο που θα ήθελε η ίδια .. Που σε μαθαίνει να «πετάς « με τα δικά σου φτερά … Που δεν προδίδει , δεν εγκαταλείπει παρά μόνο ΑΓΑΠΑΕΙ …❤️ Για αυτό σήμερα ας τιμήσουμε τις πραγματικές μητέρες και όχι τις φαινομενικές … Χρονια πολλά λοιπόν σε όλες τις μητέρες ακόμα και σε αυτες που θέλουν να γίνουν μητέρες … Χωρίς να γεννήσουν …#feelblessed

A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on

H Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της και με ένα από τα παιδιά της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Χρόνια πολλά μαμά! Με ησυχάζει τόσο πολύ που μπορώ ακόμα να αισθάνομαι την ηρεμία και τη δύναμη της αγκαλιάς σου. Την έχω και θα την έχω πάντα ανάγκη και στα όμορφα και στα δύσκολα. Σε όλα. Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου!».

Mε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, η Νίκη Κάρτσωνα γιόρτασε τη σημερινή μέρα, παρέα φυσικά με τον γιο της:

«Εσύ και εγώ… Και το Σαγαπώ στη μέση…. χωρίς γιατί.. Γιατί, στη δική μας σχέση δεν χωράει παρά μόνο η ανιδιοτέλεια, η αγάπη, η χαρά, η εξέλιξη… Χρόνια πολλά θέλω να πω και στη μαμά μου που με μάθε πως, στη ζωή αυτή, μέσα από τα σωστά και μέσα από τα λάθη τελικά, αξίζει να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις…».

Mε ένα μακροσκελές κείμενο και μία κοινή τους φωτογραφία θέλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μανούλα της.

«Να σε χαίρομαι μοναδική, υπέροχη, κουτσούνα και λατρεμένη μαμά μας! Γλυκιά σαν καραμέλα και δυνατή σαν σίδερο που ο χρόνος το σμιλεύει! Κοντά μου σε όλα!!! Στα όμορφα και στα δύσκολα. Αληθινή όσο κανείς και ευαίσθητη όσο ένα φτερό όταν το παίρνει ο αγέρας. Σου χρωστάω την ύπαρξη μου, όχι μόνο γιατί με γέννησες, αλλά γιατί με έμαθες από μικρή να πιστεύω στον εαυτό μου. Αιώνια έμπνευση μου, ομορφαίνεις την ζωή όλων μας. Μην ξεχνάς να με ξεματιάζεις. Σε αγαπώ» έγραψε η ηθοποιός.

View this post on Instagram

Να σε χαιρομαι μοναδική, υπεροχη, κουτσουνα και λατρεμένη μαμά μας! Γλυκιά σαν καραμέλα και δυνατή σαν σίδερο που ο χρόνος το σμιλεύει! Κοντα μου σε ολα!!! Στα όμορφα και στα δύσκολα. Αληθινή όσο κανείς και ευαίσθητη όσο ένα φτερό όταν το παίρνει ο αγερας. Σου χρωστάω την ύπαρξη μου, όχι μόνο γιατί με γέννησες, αλλά γιατί με έμαθες από μικρή να πιστεύω στον εαυτό μου. Αιώνια έμπνευση μου, ομορφαίνεις την ζωή όλων μας. Μην ξεχνάς να με ξεματιάζεις. Σε αγαπω❤️ #mother #motheranddaughter #love #mothersday

A post shared by Christina Alexanian (@christinalexanian) on

Και ο Γιώργος Γιαννιάς όμως με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μητέρα του.

«Η πρώτη λέξη μου.. Μάνα.. και η τελευταία μου.. χρόνια πολλά μανούλα μου και σε όλες τις μαμάδες του κόσμου…» έγραψε ο τραγουδιστής με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της μητέρας.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024