Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Νοσοκόμα κατηγορείται ότι έκλεψε ετοιμοθάνατο ασθενή

Κοροναϊός : Νοσοκόμα κατηγορείται ότι έκλεψε ετοιμοθάνατο ασθενή

Η νοσοκόμα, σύμφωνα με την αστυνομία, έκλεψε από ασθενή που νοσηλευόταν με κοροναϊό, την πιστωτική του κάρτα και τη χρησιμοποίησε για να πληρώσει σε παντοπωλείο και  βενζινάδικο.

Μια νοσοκόμα στη Νέα Υόρκη συνελήφθη την Πέμπτη, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, έκλεψε από ασθενή που νοσηλευόταν με κοροναϊό, την πιστωτική του κάρτα. Μάλιστα όπως καταγγέλεται, χρησιμοποίησε την κάρτα  για να πληρώσει σε παντοπωλείο και  βενζινάδικο.

Η Danielle Conti, 43 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και κατοχή κλεμμένης περιουσίας. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, η νοσοκόμα, φέρεται να πήρε την πιστωτική κάρτα από τον ασθενή ενώ νοσηλευόταν, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Staten Island.

Ο Άντονι Καταπάνο, 70 ετών, νοσηλευόταν από τις 4 Απριλίου στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν η νοσηλεύτρια, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό. Σύμφωνα με την κόρη του Τάρα Καταπάνο, η οποία μίλησε στο CNNi, η κλοπή έγινε όταν ο πατέρας της εν ζωή ενώ στις 12 Απριλίου έχασε τη μάχη μετά από επιπλοκές του ιού.

«Σοκαρίστηκα και αδυνατούσα να το πιστέψω», λέει η κόρη του θύματος, δηλώνοντας αηδιασμένη από την  συμπεριφορά της νοσοκόμας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Staten Island, η Κόντι, η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο από το 2007 «τέθηκε σε προσωρινή αναστολή και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της απόλυσης εν αναμονή της δικαστικής απόφασης».

Επίσης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, «το νοσοκομείο συνεργάζεται στενά με τις αρχές επιβολής του νόμου, ενώ διεξάγει και δική του έρευνα».

Πηγή: NBC, CNN

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024