
Κέρκυρα: Σε καλύβα βρέθηκε 34χρονη γυναίκα που αγνοούνταν
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον "δράκο" της Λευκίμμης», που το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας Νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης.
Σε μια καλύβα, στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης, φέρεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πως βρέθηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, 34χρονη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας που αγνοούνταν τα δύο τελευταία 24ωρα.
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον «δράκο» της Λευκίμμης», που το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας Νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης.
Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης γυναίκας έγινε χθες το πρωί, όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον 47χρονο, που μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.
Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας στη Λευκίμμη, εξαπέλυσαν «ανθρωποκυνηγητό», προκειμένου να εντοπίσουν την 34χρονη, αλλά και τον 47χρονο φερόμενο δράστη.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η 34χρονη, «ο 47χρόνος την απήγαγε και την κρατούσε όμηρο, ενώ υπό την απειλή της ζωής της, τη βίαζε».
Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης, ενώ ο 47χρονος, μέχρι αυτή την ώρα, αγνοείται.
Η 34χρονη έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με ελαφρά τραύματα, ενώ όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, που είχε διαχειριστεί και τις έξι υποθέσεις των βιασμών των Βρετανίδων τουριστριών από τον φερόμενο, 47χρονο, δράστη, «μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει καμία παραγγελία προς εκτέλεση της εξέτασης της 34χρονης γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθούν και επίσημα οι καταγγελίες του βιασμού της».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Emily in Paris: Γυρίσματα στους εμβληματικούς Μύλους της Μυκόνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα
- Διεθνής αθλητική συνεργασία του Δήμου Πειραιά
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
