Τις 31.241 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από κοροναϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, της χώρας.

Το τελευταίο  24ωρο, 626 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος μόλις έξι εβδομάδων που θεωρείται ότι είναι το νεότερο γνωστό θύμα της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΝHS), το βρέφος έπασχε από σοβαρό νόσημα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν αυτό είχε εντοπιστεί ήδη κατά την κύηση ή μετά από τη γέννηση.

Το βρέφος, σύμφωνα με τη Daily Mail, πιστεύται ότι είχε πεθάνει στις 3 Μαΐου. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από νοσοκομεία του NHS στην Αγγλία δείχνουν ότι 12 ασθενείς κάτω των 19 ετών έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Ξεχωριστά στοιχεία, που συντάχθηκαν από το ONS, δείχνουν ότι μόνο ένα παιδί μεταξύ των ηλικιών ενός και τεσσάρων ετών πέθανε στην Αγγλία και την Ουαλία έως τις 24 Απριλίου.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 4.649 σε μία ημέρα, φτάνοντας τις 211.364. Ωστόσο ο αριθμός των νοσηλευομένων ασθενών μειώθηκε κατά 900.

Γράψτε το σχόλιό σας