Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ολοκληρώθηκαν τα τεστ για τον κοροναϊό στην Μπαρτσελόνα και πλέον είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Σύμφωνα με τα ισπανικά media, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας (ποδοσφαιριστές, στελέχη, τεχνικό τιμ) βγήκαν αρνητικοί στον κοροναϊό και από αύριο οι μπλαουγκράνα μπαίνουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις.
Αύριο, Παρασκευή, μάλιστα αναμένεται ανακοίνωση από τη La Liga για τα αποτελέσματα των ομάδων της Primera και της Segunda που έκαναν το τεστ για τον κοροναϊό.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!