Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκική αντιπολίτευση: «Η κυβέρνηση Ερντογάν δεν βγάζει μιλιά μπροστά στην Ελλάδα»

Τουρκική αντιπολίτευση: «Η κυβέρνηση Ερντογάν δεν βγάζει μιλιά μπροστά στην Ελλάδα»

Ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Εργκίν Οζκιόκ επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης

Για υποχωρητική στάση έναντι της Ελλάδας κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση στην Τουρκία την κυβέρνηση Ερντογάν.

Με τη φράση: «δεν βγάζει άχνα μπροστά στην Ελλάδα», ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Εργκίν Οζκιόκ επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης.

«Κοιτάξτε! Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ –παραβιάζοντας τις συνθήκες- αναπτύσσουν στρατό στα νησιά, ενώ η στρατιωτικοποίησή τους απαγορεύεται, και χλευάζουν από εκεί την Τουρκία. Κοιτάξτε! Εμείς το φωνάζουμε και το λέμε. Δεν έχετε επιδείξει το σθένος που απαιτείται για να στηρίξετε τα δικαιώματά μας. Τηρείτε στάση σιωπής. Αυτό είναι το πνεύμα και η εθνική σας συνείδηση. Αυτά τα νησιά είναι υπό την κατοχή του ελληνικού στρατού», ανέφερε ο Εργκίν Οζκότς προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση κάνει το ίδιο και στην Κύπρο:

«Κατά τον ίδιο τρόπο μας απογοητεύετε και στην Κύπρο», δήλωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξη τύπου στην τουρκική βουλή.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος (ΑΚΡ), Ομέρ Τσελίκ, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος είπε ότι «προβαίνουμε στις απαραίτητες πολιτικές ενέργειες ενάντια στις προκλήσεις ή τα τετελεσμένα που επιχειρούν να δημιουργήσουν οι Έλληνες στην ανατολική Μεσόγειο. Οι ένδοξες ένοπλες δυνάμεις μας συνεχίζουν την αποφασιστική τους στάση προκειμένου να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024