Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Ζαρίφη : Προς τιμήν της η Μενεγάκη μου είπε να πάρω τον χρόνο μου

Κατερίνα Ζαρίφη : Προς τιμήν της η Μενεγάκη μου είπε να πάρω τον χρόνο μου

Η Κατερίνα Ζρίφη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που έζησε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ εξήγησε γιατί απέτυχε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» συζήτησαν το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι δυο τους μεταξύ άλλων συζήτησαν για το πώς βίωσε η καθεμία τον θάνατο του δικού της πατέρα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε ότι έχασε τον πατέρα της σε μια περίοδο που δεν ήταν εύκολο για την ίδια, καθώς εκτός από τις άλλες δουλειές της, έπρεπε να «βγαίνει» και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όπως είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ελένη Μενεγάκη της έδωσε τότε τον χώρο που χρειαζόταν.

Από την άλλη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, στην οποία τη βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό οι συνάδελφοί της στο θέατρο… επιταχύνοντας μια παράσταση.

Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου έτρεχα στις χημειοθεραπείες, μετά πήγαινα στις δουλειές μου, στο ραδιόφωνο… Μιλάμε για ροκ καταστάσεις τότε. Έκανα και τηλεόραση τότε. Ήμουν στη Μενεγάκη. Το είχα συζητήσει με τη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε πάρε το χρόνο σου. Γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφωνόμουν. Το έμαθα και την ημέρα των γενεθλίων μου πως έχει θέμα ο μπαμπάς μου. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να παίρνεις χρόνο για να αντιλαμβάνεσαι την απώλεια» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά η Κατερίνα Ζαρίφη

Η αποτυχημένη συνεργασία με τον Μουτσινά

Μιλώντας για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, η οποία διακόπηκε η Κατερίνα Ζαρίφη είπε:

«Αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθηση. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ήμασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη.

Την μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι έπρεπε να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος. Και τότε χάσαμε και οι δύο γιαγιά και παππού» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024