Μαζί με το lockdown έληξε και κάθε διάθεση των πολιτικών κομμάτων για προσπάθεια συναίνεσης και διατήρησης ήπιων τόνων όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις κατά τη συζήτηση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου, του πρώτου που δεν αφορά την πανδημία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής αποχώρησε από τη ψηφοφορία, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

«Ο κ.Τσίπρας είναι απών από την αντιμετώπιση των προβλημάτων» ήταν το αιχμηρό σχόλιο του κ. Πέτσα.

Η δήλωση Πέτσα

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την απόφαση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας είναι απών. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών, ιδίως σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που και η Ελλάδα δίνει τη παγκόσμια μάχη απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

Ο κ. Τσίπρας είναι απών και από το Κοινοβούλιο, καθώς αντί να συμβάλει εποικοδομητικά στο διάλογο για μια πιο περιβαλλοντικά φιλική και βιώσιμη ανάπτυξη, επέλεξε να αποχωρήσει από τη Βουλή.

Και ύστερα αναρωτιέται γιατί όσα λέει δεν τα ακούει κανείς. Γιατί και σήμερα με την αποχώρησή του απέδειξε ότι δεν έχει τίποτα να πει. Τα άδεια έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η φωτογραφία της απουσίας πολιτικής».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr