Τσιάρας : Δεν καταργείται η προφορική διαδικασία στα πολιτικά δικαστήρια
Δεν υπάρχει ζήτημα κατάργησης της προφορικής διαδικασίας στις ειδικές διαδικασίες των πολιτικών δικαστηρίων που ξεκινούν άμεσα την επαναλειτουργία τους.
Δεν υπάρχει ζήτημα κατάργησης της προφορικής διαδικασίας στις ειδικές διαδικασίες των πολιτικών δικαστηρίων που ξεκινούν άμεσα την επαναλειτουργία τους.
Αυτό διευκρίνισε χθες από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας απαντώντας στις σχετικές αιτιάσεις . «Εκφράστηκε η ανησυχία για την κατάργηση της προφορικής διαδικασίες στις ειδικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο , αν δεν υπάρξει συναίνεση των διαδίκων.
Αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσουμε. Κι αυτό είπαμε ότι ούτως ή άλλως θα ισχύει μόνο μέχρι τις 31 /8/2020 και αν φυσικά συμφωνούν και οι δύο πλευρές, άλλως δεν συζητάμε κάτι τέτοιο», είπε χθες ο κ. Τσιάρας .
Στόχος εξάλλου της διαδικασίας αυτής , υπό την αναγκαία προϋπόθεσης να συμφωνούν οι διάδικοι, είναι η προστασία των εργαζομένων στο χώρο της δικαιοσύνης, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442