
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στον Θερμαϊκό
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου θα προκύψουν από την νεκροτομή.
Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί που περπατούσαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς αντίκρισαν το πτώμα ενός άντρα που επέπλεε στον Θερμαϊκό κόλπο.
Σύμφωνα με το thestival.gr, οι πολίτες που εντόπισαν το πτώμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό της άμεσης δράσης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα του λιμενικού σώματος. Οι αστυνομικοί συνέδραμαν τους άντρες του λιμενικού για την ανάσυρση του πτώματος από το νερό, ενώ στη συνέχεια το ασθενοφόρο μετέφερε τη σορό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το πτώμα ανήκει σε 69χρονο Έλληνα, δεν έφερε εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας και πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου θα προκύψουν από την νεκροτομή.
- Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου για τα 250 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώνεται προληπτικά το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»
- Βενεζουέλα – σεισμοί: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί
- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ο γάμος, η μητρότητα, ο μισογυνισμός και όσα είπε για τη Μήδεια – «Θύμα και θύτης»
- Τραμπ: Θα μπορούσαμε να τους σκοτώσουμε όλους στο Ιράν, αλλά μετά με ποιον θα διαπραγματευόμασταν;



