Αν δεν υπήρχε το βίντεο, λίγοι θα πίστευαν ότι θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια.
Και όμως είναι! Πρόκειται για οδηγό, ο οποίος πήγαινε ανάποδα στη Λεωφόρο Αθηνών.
Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στο ύψος του Σκαραμαγκά και οι εικόνες κάνουν τον γύρο των social media.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου κινείται στην αντίθετη λωρίδα στη Λεωφόρο Αθηνών. Απτόητος συνεχίζει την πορεία του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν κανονικά. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από τη σύγκρουση.
Δείτε το βίντεο με τον οδηγό που πήγαινε ανάποδα στη Λεωφόρο Αθηνών:
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).