Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλιππίδης: «Επιστροφή με στόχο να βρούμε το ρυθμό μας»

Φιλιππίδης: «Επιστροφή με στόχο να βρούμε το ρυθμό μας»

Ο Κώστας Φιλιππίδης μίλησε για την επιστροφή του στις προπονήσεις, τονίζοντας ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Κώστας Φιλιππίδης με δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο διάστημα της παραμονής στο σπίτι, αλλά και στη σημασία της διατήρησης του στίβου στην κανονική του μορφή, παρά τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

«Είμαστε ενάμιση μήνα στην καραντίνα και από αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να επιστρέψουμε στα στάδια και στις προπονήσεις μας με στόχο να βρούμε το ρυθμό μας.

Η ζωή είναι μία και γι’ αυτό θα μεριμνήσουμε για την υγεία μας. Αν δεν είμαστε υγιείς, τότε σίγουρα δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε προπονήσεις και αγώνες» είπε ο έμπειρος αθλητής και συμπλήρωσε:

«Ο ιός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα που θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων. Ο αθλητισμός θα πρέπει να παραμείνει στην ατόφια και αγνή του μορφή, όπως τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Αγώνες από απόσταση ή ο καθένας από το σπίτι του δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό δεν είναι αθλητισμός. Οι αρμόδιοι πρέπει να κρατήσουν την μορφή του» επισήμανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Σόποτ…

Sports in

Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 2-0: Πρόκριση στην παράταση για τους «βιόλα»

Η Βικτόρια Πλζεν άντεξε για 90 λεπτά, αλλά στην παράταση η Φιορεντίνα, που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024