Ο Κώστας Φιλιππίδης με δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο διάστημα της παραμονής στο σπίτι, αλλά και στη σημασία της διατήρησης του στίβου στην κανονική του μορφή, παρά τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

«Είμαστε ενάμιση μήνα στην καραντίνα και από αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να επιστρέψουμε στα στάδια και στις προπονήσεις μας με στόχο να βρούμε το ρυθμό μας.

Η ζωή είναι μία και γι’ αυτό θα μεριμνήσουμε για την υγεία μας. Αν δεν είμαστε υγιείς, τότε σίγουρα δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε προπονήσεις και αγώνες» είπε ο έμπειρος αθλητής και συμπλήρωσε:

«Ο ιός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα που θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων. Ο αθλητισμός θα πρέπει να παραμείνει στην ατόφια και αγνή του μορφή, όπως τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Αγώνες από απόσταση ή ο καθένας από το σπίτι του δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό δεν είναι αθλητισμός. Οι αρμόδιοι πρέπει να κρατήσουν την μορφή του» επισήμανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Σόποτ…

Γράψτε το σχόλιο σας