Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον... πέθανε για να πάρει την ασφάλεια ζωής

Τον… πέθανε για να πάρει την ασφάλεια ζωής

Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ο Γιανίκ Καμπά, ο οποίος κάποτε είχε θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σάλκε

Τον νόμιζαν για πεθαμένο, αλλά αυτός ζει και… δουλεύει. Ο λόγος για τον Γιανίκ Καμπά, ο οποίος κάποτε θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σάλκε. Ο Καμπά αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των «μπλε» και ήταν συμπαίκτης με τον Μάνουελ Νόιερ. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά ατύχησε στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ξαφνικά, τον Ιανουάριο του 2016 έγινε γνωστός ο θάνατος του, αφού η σύζυγος του δήλωσε ότι ο Καμπά είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα στο Κονγκό. Όμως, ο Κάμπα δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει… Διότι πολύ απλά έφυγε από την κοιλάδα του Ρουρ για τη χώρα καταγωγής του προκειμένου να δουλέψει.

Εκ των υστέρων, αποδείχτηκε ότι η σύζυγος του εξαπάτησε τις γερμανικές αρχές για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής του Καμπά. Έχοντας τη συνεργασία ενός υπαλλήλου της πρεσβείας του Κονγκό στη Γερμανία, εξασφάλισε το πιστοποιητικό θανάτου και έλαβε αποζημίωση.

Την απάτη την ανακάλυψε ο ίδιος ο Καμπά, όταν τον Ιανουάριο του 2018 επισκέφτηκε τη γερμανική πρεσβεία στην Κινσάσα για να ζητήσει βίζα για να επιστρέψει στη Γερμανία. Τότε, κατά τη διασταύρωση των στοιχείων του, έμαθε ότι έχει πεθάνει!

Φυσικά, μετά από μικρή έρευνα, οι αρχές ανακάλυψαν την παρανομία της συζύγου του Καμπά και τη συνέλαβαν! Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο Καμπά την παράτησε χωρίς χρήματα και αναγκάστηκε να το κάνει, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής γύρισε στο Ρουρ και δουλεύει σε εργοστάσιο ενέργειας…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024