Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου δήλωσε σήμερα ότι δε θα απέκλειε οποιοδήποτε στοιχείο, ενδεχόμενα στο επόμενο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών από την εξάπλωση του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένων και χρημάτων για τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις

Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου δήλωσε σήμερα ότι δε θα απέκλειε οποιοδήποτε στοιχείο, ενδεχόμενα στο επόμενο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών από την εξάπλωση του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένων και χρημάτων για τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις» δήλωσε ο Κάντλοου στην εκπομπή του CNN «State of the Union». Ο ίδιος είπε, πως οι αρχές θα πρέπει να δουν σε δύο εβδομάδες «τι χρειάζεται να γίνει και ίσως πως πρέπει να το κάνουν».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε «ενδεχόμενη» ενέργεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για τη διάθεση χρημάτων προς τις μικρές επιχειρήσεις, ώστε να βοηθηθούν για να επιβιώσουν και να μη διακόψουν τη λειτουργία τους (από τον κορονοϊό και τις οικονομικές συνέπειές του).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr