Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση της Superleague για… ψαλίδι από 27% έως 33% στους παίκτες

Πρόταση της Superleague για… ψαλίδι από 27% έως 33% στους παίκτες

Το working group της Superleague κατέθεσε στον ΠΣΑΠ πρόταση για μείωση των ετήσιων αποδοχών των ποδοσφαιριστών λόγω των χαμένων εσόδων από τον κοροναϊό.

Τα είπαν σήμερα οι εκπρόσωποι του working group της Superleague με τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ με θέμα συζήτησης τη μείωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Οριστική απόφαση δεν έχει υπάρξει, ωστόσο η πρόταση των συλλόγων αρχίζει από ψαλίδι 27% και φτάνει έως και το 33%. Συγκεκριμένα, η πρόταση Λίγκας είναι να μειωθούν κατά 27% τα συμβόλαια σε περίπτωση που η χρονιά συνεχιστεί και ολοκληρωθεί, ενώ αυτή η μείωση να φτάνει στο 33% αν τελικά δεν υπάρξει ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά των παικτών δεν έχει υπάρξει απάντηση, μιας και περίμεναν να ακούσουν τις αρχικές προτάσεις των συλλόγων, αλλά αναμένεται να επανέλθουν ίσως και αύριο στο συγκεκριμένο ζήτημα με δικές τους προτάσεις προς το working group της Λίγκας, μιας και δύσκολα θα δεχτούν αυτά τα ποσοστά.

Από πλευράς Superleague εκπρόσωποι ήταν οι Μηνάς Λυσάνδρου, Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Μάκης Γκαγκάτσης, δηλαδή ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που είχαν εκπροσώπους στο working group και όχι Ολυμπιακός, Λάρισα και Ατρόμητος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024