Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Εβαλε 4,4 εκατομμύρια ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Εβαλε 4,4 εκατομμύρια ο Αλαφούζος

Το ποσό των 4,4 εκατομμυρίων ευρώ κάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος στην ΑΜΚ. Κοντά στα 40 εκατομμύρια έχει βάλει από τον Ιούλιο του 2018.

Στις 22 Μαΐου θα διεξαχθεί έκτακτη γενική συνέλευση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κύριο θέμα την έγκριση νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ. Λίγες μέρες, δηλαδή, μετά το τέλος της τρέχουσας, που ολοκληρώθηκε χθες 30 Απριλίου.

Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, από τις 13 Γενάρη, δηλαδή, όταν και προκηρύχθηκε η τελευταία ΑΜΚ, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που κάλυψε το ποσό, βάζοντας στα ταμεία του συλλόγου 4,4 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά και στην επόμενη ΑΜΚ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι εκείνος που θα βάλει τα χρήματα και θα καλύψει το ποσό, το οποίο ιδιαίτερα αυτές τις μέρες κρίνεται απαραίτητο για να τρέξει η εταιρεία, μιας και δεν υπάρχουν άλλα έσοδα, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συνολικά ο Αλαφούζος έχει βάλει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ (38,8 εκ. για την ακρίβεια) σε λιγότερο από δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2018. Από τότε έτρεξαν εφτά συνολικά ΑΜΚ και ο Αλαφούζος ήταν ο μόνος που έβαζε χρήματα, ανεβάζοντας ταυτόχρονα σε εντυπωσιακά επίπεδα το ποσοστό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024