Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα... σημάδια ζωής από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Νέα… σημάδια ζωής από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Και ενώ ολόκληρος ο πλανήτης ψάχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά τις φήμες για την υγεία του που τον ήθελαν ακόμα και πεθαμένο, αυτός... φαίνεται ότι απολαμβάνει τις διακοπές του σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Βόρειας Κορέας

Και ενώ ολόκληρος ο πλανήτης ψάχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά τις φήμες για την υγεία του που τον ήθελαν ακόμα και πεθαμένο, αυτός… φαίνεται ότι απολαμβάνει τις διακοπές του σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Βόρειας Κορέας.

Φαίνεται πως το μυστήριο της «εξαφάνισης» του ηγέτη της Βόρειας Κορέας λύνεται σιγά – σιγά, αφού και πρόσφατες δορυφορικές φωτογραφίες πολυτελών σκαφών που χρησιμοποιούσε συχνά κοντά στο Ουονσάν υποδηλώνουν ότι μάλλον βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή, σύμφωνα πάντα με ιστότοπο με ειδίκευση στο πρόσωπό του.

Τις εν λόγω πληροφορίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Reuters, το οποίο επικαλείται τον ιστότοπο της Βόρειας Κορέας, NK PRO.

Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, δορυφορικές εικόνες έδειξαν ότι τα σκάφη του Κιμ έκαναν κινήσεις που υποδηλώνουν ότι εκείνος ή η συνοδεία του μπορεί να βρίσκονται κοντά.

Οι φήμες για την υγεία του Κιμ ξέσπασαν μετά την απουσία του στις 15 Απριλίου από τους εορτασμούς για τα γενέθλια του παππού του και ιδρυτή της Β. Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Οι τελευταίες εικόνες διαδέχονται μια πρόσφατη έκθεση του ιστότοπου 38 North που εδρεύει στις ΗΠΑ, ο οποίος ανέφερε ότι δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν πιθανόν το τρένο του στη βίλα του στο Ουονσάν.

Αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ λένε ότι ο Κιμ μπορεί να έχει καταφύγει εκεί, πιθανώς για να αποφύγει την έκθεση στον κοροναϊό. Να σημειωθεί ότι ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι σοβαρά άρρωστος.

Την τελευταία φορά που επίσημα μέσα ενημέρωσης της Πιονγκγιάνγκ ανέφεραν για το πού βρίσκεται ο Κιμ ήταν όταν προήδρευσε μιας συνάντησης στις 11 Απριλίου – αλλά υπήρξαν αρκετές αναφορές τις τελευταίες ημέρες ότι ο ίδιος έστειλε επιστολές και διπλωματικά μηνύματα.

Το συγκρότημα του Κιμ στο Ουονσάν, μια πόλη περίπου 360.000 κατοίκων στην ανατολική ακτή της χώρας, απαρτίζεται από βίλες επισκεπτών και περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό σιδηροδρομικό σταθμό, σύμφωνα με ειδικούς και δορυφορικές εικόνες.

Το πολυτελές γιοτ του, ονόματι Princess 95, είχε αξία περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια το 2013

«Είναι ένα από τα αγαπημένα του σπίτια», δήλωσε ο Michael Madden, ειδικός επί της ηγεσίας της Βόρειας Κορέας στο κέντρο Stimson που εδρεύει στις ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι ο Κιμ πιστεύεται ότι έχει περίπου 13 μεγάλα συγκροτήματα σε όλη τη χώρα.

«Όλα τους είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν ως αρχηγείο του ηγέτη, οπότε όλα είναι εξοπλισμένα για να διευθύνει τη χώρα», είπε.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024