Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεά από την «Πλεύση Ελευθερίας» στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος»

Δωρεά από την «Πλεύση Ελευθερίας» στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος»

Ευχαριστώντας τη για τη δωρεά, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Νοσοκομείου προσέφεραν στην κα Κωνσταντοπούλου 6 μάσκες προστασίας που κατασκευάστηκαν στο ίδιο το Νοσοκομείο.

Δύο ακόμα κλίνεςΜΕΘ/ΜΑΦ παρέδωσε στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό Γ.Ν. Παμμακάριστος η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ευχαριστώντας τη για τη δωρεά, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Νοσοκομείου προσέφεραν στην κα Κωνσταντοπούλου 6 μάσκες προστασίας που κατασκευάστηκαν στο ίδιο το Νοσοκομείο.

Στην επιστολή ενημέρωσης που απηύθυνε προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Κατά τις 2 επισκέψεις μου στο Νοσοκομείο, στις 16/4/2020 και σήμερα, διαπίστωσα το υψηλό φρόνημα, την διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο και την ευσυνειδησία του προσωπικού και της Διοίκησης, που καλούνται να ανταποκριθούν σε αυτό το τόσο δύσκολο έργο. Χρήζουν και αξίζουν κάθε απαιτούμενης ενίσχυσης από την Πολιτεία.»

Υπενθυμίζεται ότι, η Πλεύση Ελευθερίας, με πρόταση της επικεφαλής της, αποφάσισε να παραχωρήσει ως ελάχιστη συμβολή της στον αγώνα εναντίον της Πανδημίας, την πλήρη κρατική χρηματοδότηση 3 μηνών που έλαβε το κόμμα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασης αυτής και κατόπιν επικοινωνίας με τις αντίστοιχες δομές υγείας και στήριξης συμπολιτών μας, μέσα από τις οποίες μας γνωστοποιήθηκαν υπάρχουσες ανάγκες, προχωρήσαμε ήδη στις ακόλουθες δωρεές:

1. Δωρεά προς το Νοσοκομείο Παμμακάριστος 3 κλινών ΜΕΘ/ΜΑΘ και δύο κλιβάνων

2. Δωρεά προς το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) φαρμάκων σε έλλειψη, για την κάλυψη συνανθρώπων μας που δεν καλύπτονται από το σύστημα υγείας

3. Προσφορά με τη μορφή επιχορήγησης προς το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) χρηματικού ποσού 2.000€ για τη στήριξη άπορων και ηλικιωμένων καλλιτεχνών, που δεν υποστηρίζονται από το Κράτος

Η Πλεύση Ελευθερίας σχεδιάζει ήδη και άλλες ενέργειες στην κατεύθυνση της στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της κοινωνίας στη μάχη κατά της Πανδημίας, εκπληρώνοντας τη δέσμευσή της να παραχωρήσει την πλήρη κρατική ενίσχυση του κόμματος 3 μηνών, στη μάχη για την καταπολέμηση του κοροναϊού.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024