Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείξε μου τους συνεργάτες σου...

Δείξε μου τους συνεργάτες σου…

Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι.

Η ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της νέας φάσης στην οποία μπαίνει η χώρα, στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας και, μερικώς έστω, σωτηρίας του βασικού εθνικού προϊόντος που είναι το τουριστικό προϊόν, περιείχε τα στοιχεία που θα ανέμενε κανείς από έναν πολιτικό ο οποίος έχει δείξει δείγματα γραφής. Λόγος νηφάλιος, μέτρα συγκροτημένα που και την κοινωνία γίνεται προσπάθεια να οργανώσουν και τους θεσμούς να προασπίσουν, περιγραφή όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβεια της κατάστασης χωρίς προσπάθεια ωραιοποίησης, επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών.

Το καινούργιο που έφερε η προχθεσινή ενημέρωση ήταν μια σειρά κυβερνητικά στελέχη, σχεδόν άγνωστοι στα ΜΜΕ, που εργάζονται σιωπηλά και ενημερώνουν, όταν χρειάζεται, με ακρίβεια.

Διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις αλλά είναι ευρύτερα εγγράμματοι – η εγγραμματοσύνη τους αυτή (ας το πούμε έτσι) τους οπλίζει με επικοινωνιακό χάρισμα, που συνοδεύει το υψηλό επίπεδο της εργασίας τους. Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Θοδωρής Λιβάνιος, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Νίκος Παπαθανάσης (που δεν χρειαζόταν να κολακεύσει τον Πρωθυπουργό), περιγράφοντας τον σχεδιασμό του τομέα τους, μετέδωσαν μια σιγουριά αξιοζήλευτη, χωρίς καν να χρειάζονται συγκρίσεις με το πολιτικό προσωπικό του παρελθόντος.

Εντυπωσιακός ήταν και ο λόγος του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Ακη Σκέρτσου. Η ακριβολογία του, η λιτότητα του λόγου του και η συγκρότησή του γίνονται πηγή αισιοδοξίας αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ο οργανωτικός νους του κυβερνητικού σχήματος. Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024