Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολιβέιρα: «Χτίζουμε ένα εκπληκτικό γήπεδο, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές»

Ολιβέιρα: «Χτίζουμε ένα εκπληκτικό γήπεδο, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και το νέο γήπεδο που ετοιμάζει, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στην αγγλική ιστοσελίδα «Tilehurst End» και παρ’ ότι ρωτήθηκε για το… δέλεαρ ενός ενδιαφέροντος από την Premier League, αυτός απάντησε πως είναι χαρούμενος στην Ένωση.

Παράλληλα, ο Ολιβέιρα μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ τονίζοντας πως «χτίζουμε ένα εκπληκτικό νέο γήπεδο» ενώ ξεκαθάρισε στόχος της ΑΕΚ είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Ήταν μία καλή ευκαιρία να πάω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και να παίξω στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι παρόμοιο με το πορτογαλικό, αλλά υπάρχουν μερικά πολύ μεγάλα κλαμπ, μαζί με την ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και η χώρα καταπληκτική για να ζήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ολιβέιρα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά σε αγγλικό σύλλογο, είπε: «Νομίζω ότι έχω την ποιότητα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν προκύψει αυτή η ευκαιρία, θα το συζητήσω με την ΑΕΚ για να δούμε αν είναι καλό και για τους δύο.

Αλλά η προσοχή μου τώρα είναι στο να μείνω στην ΑΕΚ. Χτίζουμε ένα εκπληκτικό νέο γήπεδο, ο σύλλογος αναπτύσσεται και θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές στην Ελλάδα».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024