Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε θέση στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας σχετικά με την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι υπέρ αυτής, πλην όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των ομάδων.
Μίλησε για την Ξάνθη που έχει γίνει δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, για τον Βόλο που τον έχουν κάνει… έκτρωμα, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ερωτηματικά και για τον Παναιτωλικό.
Μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης ανέφερε σχετικά με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση. Ο Ολυμπιακός είναι θετικός στην κεντρική διαχείριση μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ή ο Βόλος που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά».
Νωρίτερα ο Αγραφιώτης είχε μιλήσει για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης και είχε αναφερθεί στον Φώτη Κωστούλα, ενώ υπέρ της κεντρικής διαχείρισης έχουν ταχθεί σχεδόν όλες οι ομάδες
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου