Νέο σοκ στη Μανωλάδα : Αλλοδαπός εργάτης βρέθηκε απαγχονισμένος
Τον εντόπισαν ομοεθνείς τους που τον αναζητούσαν
Ακόμη ένα ανατριχιαστικό περιστατικό που σχετίζεται με αλλοδαπούς εργάτες γης σημειώθηκε στη Μανωλάδα.
Αυτή τη φορά ένας αλλοδαπός εργάτης γης βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο.
Μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης, αλλοδαποί εργάτες γης στη Μανωλάδα, καθώς αντίκρισαν απαγχονισμένο σε δέντρο έναν ομοεθνή τους, τον οποίον αναζητούσαν για ώρα.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, αδιευκρίνιστες είναι προς το παρόν οι συνθήκες υπό τις οποίες απαγχονίστηκε ο εργάτης γης. Η υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.
Αθλιες οι συνθήκες διαμονής και εργασίας
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη έκθεση “Manolada Watch” της Generation 2.0 σημειώνεται ότι οι εργάτες γης στην περιοχή της Μανωλάδας εξακολουθούν να διαμένουν και να εργάζονται σε άθλιες συνθήκες.
Η έκθεση δημοσιοποιήθηκε με αφορμή την εξάπλωση του κοροναϊού και προειδοποιούσε ότι οι συνθήκες διαβίωσης και εργασίας θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους, πολύ περισσότερο με την αδυναμία να εφαρμοστούν τα προληπτικά προστατευτικά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19.
Στην έκθεση αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ό,τι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης πως «οι καταυλισμοί συνεχίζουν να είναι στην ίδια κατάσταση. Δηλαδή, αποτελούνται από αυτοσχέδιες παράγκες, με επιστρώσεις νάιλον θερμοκηπίου για την προστασία, δεν υπάρχει παροχή νερού και οι ανάγκες καλύπτονται από μικρές δεξαμενές, τα ντους και οι τουαλέτες παραμένουν εξωτερικά και αυτοσχέδια.
»Σε κάθε μια παράγκα συνεχίζουν να διαμένουν από 10 έως 20 άτομα περίπου, ανάλογα το μέγεθός της. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για την λήψη άμεσων επιπλέον μέτρων που να αφορούν στις συνθήκες διαμονής και στέγασης».
Ερώτηση για τις συνθήκες διαβίωσης των εργατών γης στην περιοχή σε σχέση με την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού είχε απευθύνει προ ημερών στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
- Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Πρακτικές συμβουλές για τους καταναλωτές
- Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026
- Ο Ντανιέλ Μπενσαΐντ και η επιμονή ότι πολιτική σημαίνει ανατροπή
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Κλοπ – Μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους;
- Σοβαρές ζημιές από τη έντονη κακοκαιρία σε πολυκατοικία στον Άλιμο – Κατέρρευσε μάντρα
- Mick Abrahams – Πέθανε ο (αρχικός) κιθαρίστας των Jethro Tull σε ηλικία 82 ετών
- Ο Μητροπολίτης Κοζάνης «ξαναχτυπά»: Στο στόχαστρο όσοι υιοθετούν ζώα και τα ρούχα των κοριτσιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


















![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442