Ο «Χάρος» βγαίνει παγανιά στις παραλίες
Ένας δικηγόρος αποφάσισε να ντυθεί «Χάρος» και θα περιδιαβαίνει τις παραλίες που ανοίγουν πρόωρα
Ένας δικηγόρος από τη Φλόριντα, ο Daniel Uhlfelder σχεδιάζει, από 1ης Μαΐου, να περιδιαβαίνει τις παραλίες της Πολιτείας του ντυμένος… «Βλοσυρός Θεριστής», Χάρος δηλαδή.
Σκοπός του είναι να προειδοποιεί τους συμπολίτες του σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει το να μην τηρούν την επιβεβλημένη λόγω πανδημίας «κοινωνική απομόνωση».
Ωστόσο, σύμφωνα με το Bored Panda, σχεδιάζει να αξιοποιήσει την.. βόλτα του του και για να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών.
Many of you have asked if I am willing to travel around Florida wearing Grim Reaper attire to the beaches and other areas of the state opening up prematurely. The answer is absolutely yes. Beginning May 1 we will hit the road here in state. Please retweet and spread the word. pic.twitter.com/UO7QKg161n
— Daniel Uhlfelder (@DWUhlfelderLaw) April 22, 2020
Είναι προφανές ότι έμπνευση του Daniel Uhlfelder για αμφίεση που θα παραπέμπει στον «Grim Reaper» ήταν η προ διετίας διαδραστική ανακοίνωση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας για την προώθηση της ασφάλειας των λουομένων.
Η υπηρεσία Water Safety New Zealand εκτιμά ότι κάθε χρόνο πνίγονται εκεί περίπου 105 άνθρωποι -στην πλειονότητα, νεαροί που κολυμπούν μεθυσμένοι-, και βάφτισε κατάλληλα την ανακοίνωσή της: «Swim Reaper (Θεριστής Κολύμβησης)».
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442