
Τένις: Ειλημμένη απόφαση για νέα αναβολή έως τον Αύγουστο
Το επαγγελματικό τένις έχει αποφασίσει μια επέκταση διακοπής τριών ακόμα εβδομάδων, που θα οδηγήσει την αναστολή αυτή έως και τις 3 Αυγούστου.
Δεδομένη θεωρεί ο αγγλικός Τύπος την απόφαση των διεθνών ομοσπονδιών τένις για νέα αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας, λόγω της πανδημίας.
Αρχικά το επαγγελματικό τένις προχώρησε στην αναστολή των αγώνων έως τις 13 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε τη μέρα που ακυρώθηκε το Γουίμπλεντον. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ήδη έχει αποφασιστεί μια επέκταση τριών ακόμα εβδομάδων, που θα οδηγήσει την αναστολή αυτή έως και τις 3 Αυγούστου.
Αυτό σημαίνει πως θα ανασταλούν ακόμα τα τουρνουά των ανδρών σε Αμβούργο, Νιούπορτ, Μπάσταντ, Λος Κάμπος, Γκστάαντ, Ούμαγκ, Ατλάντα και Κιτζμπούχελ, καθώς και τα τουρνουά των γυναικών σε Βουκουρέστι, Λωζάνη, Παλέρμο, Σουρμάλα, Νιού Χέιβεν και Καρλσρούη.
Υπάρχουν ελπίδες πως οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου, όταν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το τουρνουά του Σινσινάτι, που θα αποτελέσει βέβαια και το σημαντικότερο στάδιο προετοιμασίας ενόψει του US Open, που ξεκινά στις 31 Αυγούστου.
«Η απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν πως η κατάσταση με την πανδημία στις ΗΠΑ δεν θα βελτιωθεί τόσο, ώστε να διεξαχθεί το τουρνουά στο Σινσινάτι», αναφέρει σχετικά ο «Guardian».
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους
- Ρέθυμνο: Γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να δώσει τέλος στη ζωή της
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Σπάει την σιωπή της η κοπέλα του δράστη – «Του είπα μην πας για κανένα λόγο»
- Miami Vice: Η αλήθεια κρύβεται στα παστέλ κοστούμια των 80s – Η σειρά που έκανε κουλ τους ντετέκτιβ
- Ο αριθμός των ανθρώπων με ακρωτηριασμούς θα αυξηθεί στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ εμποδίζει την παροχή βοήθειας
- Gazzetta dello Sport: «Ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας ο Γκουαρντιόλα»

